Matrac Medivis Talalay Blue H2 Cooling 100/200


705 539 Ft
  • Raktáron

A 22 cm magas matrac 2 réteg latexből álló matracbetéttel rendelkezik. Az első réteg 7,5 cm-es Talalay Blue Intuition latexrétegből áll, amely képes fenntartani a hőegyensúlyt. A hőmérséklet-ingadozástól függően megfelelően leadja vagy elnyeli az energiát, így kiküszöböli az izzadás problémáját. A nyitott cellás szerkezet növeli a légkeringés mértékét, optimális alátámasztást és kényelmet biztosítva.

EAN: 3348796

Gyártó: MERKURY MARKET

Termékleírás

A Matrac Medivis Talalay Blue H2 Cooling 100/200 egy prémium minőségű matrac, ami a legjobb alvást nyújtja. Ez a matrac speciálisan tervezett Talalay latex technológiával készül, ami kiváló rugalmasságot és támogatást biztosít.

A matrac két különböző keménységű oldalból áll, így lehetőséged van kiválasztani a legmegfelelőbbet a számodra. A H2 oldal közepesen kemény, míg a H3 oldal közepesen kemény-kemény. Ez lehetőséget ad a testtömegedhez és alvási igényeidhez leginkább illeszkedő keménység kiválasztására.

A Cooling technológia pedig lehetővé teszi a hűvös és szellős alvást. A matrac nyújt egyedi hűtő rendszere, ami szabályozza a testhőmérsékletet és elvezeti a nedvességet, így mindig friss és kényelmes alvást biztosít.

A Matrac Medivis Talalay Blue H2 Cooling 100/200 100 cm széles és 200 cm hosszú, ami elegendő helyet biztosít a nyugodt és pihentető alváshoz. Az anyaga minőségi és tartós, így hosszú éveken át élvezheted a kiváló minőségét.

Ez a matrac tökéletes választás mindazok számára, akik szeretnének egy prémium minőségű és kényelmes alvást biztosító matracot. Válaszd a Matrac Medivis Talalay Blue H2 Cooling 100/200-at, és érezd meg a különbséget az egészséges alvásban és az ébredésben!

A 22 cm magas matrac 2 réteg latexből álló matracbetéttel rendelkezik. Az első réteg 7,5 cm-es Talalay Blue Intuition latexrétegből áll, amely képes fenntartani a hőegyensúlyt. A hőmérséklet-ingadozástól függően megfelelően leadja vagy elnyeli az energiát, így kiküszöböli az izzadás problémáját. A nyitott cellás szerkezet növeli a légkeringés mértékét, optimális alátámasztást és kényelmet biztosítva. A 14 cm-es Talalay Natural H2 természetes latex réteg, amelynek nyitott cellás szerkezete hozzájárul a tökéletes szellőzéshez és légáramláshoz, kényelmet és optimális alátámasztást biztosít az alvónak. A matrac további belső huzattal rendelkezik, amely nagyobb védelmet biztosít a matracbetétnek. A tisztán tartást nagyban megkönnyíti a cipzár használata, amely lehetővé teszi a külső borítás eltávolítását és mosását. A matracot Aloe Vera huzattal kínáljuk, amely 35% viszkózból és 65% poliészterből álló anyagból készül, aloe levélkivonattal kiegészítve. A cipzár használata lehetővé teszi a huzat levételét és 60 °C-ig történő mosását, így garantálva az optimális alváshigiéniát. A huzat steppelt, antiallergén pamutgyapot, 300g/m2. Az anyagban felhasznált aloe levélkivonatnak köszönhetően a huzat emellett ápolja a bőrt, hidratáló, antibakteriális és regeneráló hatású. A borítás elősegíti a vérkeringést és rugalmasságot kölcsönöz a bőrnek.

Az összes termék

Üdvözöllek az "Az összes termék alkatéziséhoz" weboldalon, ahol egyedi és stílusos irodabútorok között válogathatsz. Ha épít vagy frissít egy irodát, vagy csak szeretné felújítani a jelenlegi munkakörnyezetét, itt megtalálhatja a tökéletes megoldást. A weboldalunkon széles választékban kínálunk irodabútorokat, melyek mindenki igényeit kielégítik. Legyen szó egy kis otthoni iroda berendezéséről vagy egy nagyvállalat munkaterületéről, nálunk mindent megtalál, ami a hatékony és egyben esztétikus munkakörnyezethez szükséges. Az irodabútorok kategóriájában megtalálhatóak a csúcsminőségű íróasztalok, karfás és karfamentes székek, tárolók, szekrények és sok más kiegészítő. Ezek a termékek mind ergonomikus tervezésűek és a lehető legkényelmesebb munkavégzést biztosítják. A különböző méretű és formájú íróasztalok közül könnyedén kiválaszthatja az Ön igényeinek és az iroda elrendezésének leginkább megfelelőt. A széles választékban található székek között megtalálhatók az állítható magasságú, dönthető háttámlás és kényelmes ülőpárnás darabok is. Ezek a termékek mind hosszú távú kényelmet és tartósságot kínálnak. A tárolók és szekrények szintén kritikus szerepet játszanak az irodai rend kialakításában. Megtalálhatja nálunk a fiókos vagy ajtós szekrényeket, a polcos, üveg ajtós vagy nyitott tárolókat. Ezek a termékek különféle méretekben elérhetőek, így még a legkisebb irodákban is maximális tárolási lehetőséget nyújtanak. Weboldalunkon minden termékről részletes leírásokat talál, fotókkal kiegészítve, hogy segítsünk a döntésben. Olyan vásárlóink számára is biztosítunk segítséget, akik nem tudják, hogyan válasszanak az óriási választékunk közül. Különféle stílusú és anyagú bútorokat kínálunk, így mindenki megtalálhatja a saját stílusához és költségvetéséhez leginkább illeszkedő darabot. Vásárlóink elégedettsége a legfontosabb számunkra, így minden termékünk minőségellenőrzésen megy keresztül, mielőtt kerül a weboldalra. Az ügyfélszolgálatunk mindig készen áll, hogy minden felmerülő kérdésben segítséget nyújtson, és a lehető leghamarabb megoldást találjon a problémákra. Töltse fel irodáját a legjobb minőségű irodabútorokkal a "Az összes termék alkatéziséhoz" weboldaláról, és teremtse meg a tökéletes munkakörnyezetet, ami inspirálni fogja Önt és csapatát a hatékonyságra és a sikerre. Ne habozzon, keresse fel weboldalunkat ma, és fedezze fel a lehetőségeket!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
13 996 Ft

Falipolc Switch SW3 Grafit Falipolc Switch SW3 Grafit

A boltba
Nappali bútor Switch üveg+LED XIII fehér Nappali bútor Switch üveg+LED XIII fehér

A Nappali bútor Switch üveg+LED XIII fehér kifinomult stílusa és modern vonalvezetése révén egyedi és elegáns megjelenést kölcsönöz bármely nappalinak. Ez a bútor tökéletes kombinációja a funkcionalitásnak és az esztétikának, megteremtve ezzel a tökéletes helyet a kényelem és az elrendezés számára. A Switch üveg+LED XIII fehér a kiváló minőségű anyagok és a precíziós gyártás eredménye. Tartós és stabil

A boltba
Komód Tablet T2 80 sötét kőrisfa Komód Tablet T2 80 sötét kőrisfa

A Komód Tablet T2 80 sötét kőrisfa egy modern és elegáns megjelenésű asztali tartó, amely tökéletes kiegészítője lehet otthonodnak vagy irodádnak. Ezt a stílusos táblát úgy tervezték, hogy kényelmes és biztonságos tartója legyen a tabletednek vagy okostelefonodnak. A Komód Tablet T2 80 sötét kőrisfa minőségi anyagokból készült, és a legmagasabb színvonalú gyártástechnológiával készült. A sötét kőrisfa

A boltba
Matrac Medivis Talalay Blue H4 Cooling 180/200 Matrac Medivis Talalay Blue H4 Cooling 180/200

A Medivis Talalay Blue H4 Cooling matrac az ideális választás azoknak, akik a minőségre és a kényelemre helyezik a legnagyobb hangsúlyt. Ez a kivételes matrac a legmodernebb technológiával készül, hogy az alvásod mindig pihentető és megújító legyen. A matrac kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek hosszú élettartamot és tartósságot biztosítanak. A Talalay Blue habréteg kialakítása lehetővé teszi

A boltba
Konyhabútor 180/240 fehér borsó matt bb Konyhabútor 180/240 fehér borsó matt bb

A boltba
Regál Schema 6 Police Természetes Regál Schema 6 Police Természetes

Polcrendszer 6 polccal Natural - Nyitott szegmens 6 polccal. A polcok tetszőlegesen kiegészíthetők ajtókkal (3357475,3357476), így számos variáció és kombináció érhető el. Ajtók felár ellenében.

A boltba
Ágy fa bükkfa Skandica Vestre maxi 120X200 dió Ágy fa bükkfa Skandica Vestre maxi 120X200 dió

A boltba
Falipolc Pixel Px13 keksz tölgy / fehér lux / szürke Falipolc Pixel Px13 keksz tölgy / fehér lux / szürke

A boltba
Éjjeliszekrény Gala ns1-r/gl jobb pacific walnut/beig Éjjeliszekrény Gala ns1-r/gl jobb pacific walnut/beig

A boltba
Konyhaszekrény Vita DK60 fehér fényű Konyhaszekrény Vita DK60 fehér fényű

A Konyhaszekrény Vita DK60 a modern és elegáns design kedvelőinek ideális választás lehet. A fehér fényű felületnek köszönhetően friss és tágas hatást kölcsönöz a konyhának, tökéletesen illeszkedve a mai stílusos otthonokba. A szekrény méretei tökéletesen alkalmazkodnak a modern lakások konyháihoz, így ideális tárolóhelyet biztosítva a napi használatban lévő konyhai eszközöknek és élelmiszereknek.

A boltba
Ágy Pino 100x200 fehérített foltos fenyő Ágy Pino 100x200 fehérített foltos fenyő

Az Ágy Pino 100x200 fehérített foltos fenyő egy stílusos, mégis kényelmes ágy, amely tökéletesen illeszkedik bármely hálószobába. Az ágykeretet kiváló minőségű fehérített foltos fenyőből készítik, ami egyedi textúrájával és természetes szépségével elvarázsolja a szemeket. Ez a modern ágy ideális választás azoknak, akik friss, letisztult megjelenést szeretnének a hálószobájukban. A fehérített foltos

A boltba
Előszobafal nábytok Roj 12 craft + Kronos 01 méz Előszobafal nábytok Roj 12 craft + Kronos 01 méz

Az Előszobafal nábytok Roj 12 craft + Kronos 01 méz egy kiváló minőségű és praktikus előszobabútor, amely tökéletesen illeszkedik otthonodba. Ez a modern és elegáns előszobafal kombinálja a Roj 12 craft és a Kronos 01 méz nevű dizájnt, hogy időtálló és stílusos megjelenést nyújtson. A Roj 12 craft dizájn a modern minimalizmust tükrözi, míg a Kronos 01 méz egy meleg mézszínű felület, amely melegséget

A boltba
Konyhaszekrény Evergreen A9-60-1KU/4 ivorymat Konyhaszekrény Evergreen A9-60-1KU/4 ivorymat

Az Evergreen A9-60-1KU/4 ivorymat konyhaszekrény egy elegáns és praktikus kiegészítője lehet bármelyik konyhának. Az ivorymat színű felületének köszönhetően könnyen illeszkedik bármilyen stílusú és színű konyhabútorhoz. A konyhaszekrény több szekrényrészre van felosztva, így rengeteg helyet biztosít az ételek, edények és konyhai eszközök tárolásához. Az ajtók és fiókok elegáns és biztonságos fogantyúkkal

A boltba
Szekrény Heksagon 200 fehér/tölgy artisan/fekete Szekrény Heksagon 200 fehér/tölgy artisan/fekete

- test: 16 mm vastag laminált lemez - előlap: 16 mm vastag laminált lemez - a méhsejtek mintázata fekete színnel történő nyomtatással - alumínium vezetők - fekete műanyag fogantyúk - a szekrény hátulja HDF lapból készült - BIMAK csúszórendszer - az élek 0,5 mm-es, sérülésálló PVC furnérral vannak bevonva Kiegészítő felár ellenében -Fiók (2SZT) – 3355575 -Ajtófék

A boltba
Szekrény Haiti 140 fehér/fehér Szekrény Haiti 140 fehér/fehér

A Szekrény Haiti 140 fehér/fehér egy modern és elegáns tároló megoldás a hálószobájába. Ez a stílusos szekrény ideális választás azoknak, akik szeretnék rendezetten és hatékonyan tárolni ruháikat és kiegészítőiket. A szekrény fehér színű kivitelezése egy időtlen megjelenést kölcsönöz a helyiségnek, és tökéletesen illeszkedik bármilyen enteriőrbe. A letisztult fehér felület tükrözi a világosságot és

A boltba
Szekrény Leo 180 sonoma Szekrény Leo 180 sonoma

A boltba
Szekrény Indianapolis I18 4D sötét hamu Szekrény Indianapolis I18 4D sötét hamu

A Szekrény Indianapolis I18 4D sötét hamu tökéletes választás azok számára, akik elegáns és modern stílusú berendezést keresnek otthonukba. Ez a kiváló minőségű szekrény praktikus és stílusos tárolási megoldást nyújt a ruháinak és személyes tárgyainak. A sötét hamu színű felület elegáns megjelenést kölcsönöz ennek a szekrénynek, amely harmonikusan illeszkedik a szobák különböző dekorációs stílusaihoz.

A boltba
Íróasztal Cezar 17 fehér Íróasztal Cezar 17 fehér

A boltba
Kinyitható asztalok  Kobi  80/120x80cm Kinyitható asztalok lap Fekete Kinyitható asztalok Kobi 80/120x80cm Kinyitható asztalok lap Fekete

A Kobi kinyitható asztal a praktikusság és a stílus találkozása. Ez az elegáns és modern bútor darab ideális választás otthonába vagy irodájába, ha helytakarékos megoldást és sokoldalú használatot keres. Az asztal méretei kezdve 80x80 centimétertől 120x80 centiméterig változtathatók, így könnyedén illeszkedik bármilyen térbe és a felhasználási szükségleteinkhez. Legyen szó kisebb étkezőről vagy egy

A boltba
Konyhaszekrény Lara 40d 3s Bb Mdf Fehér fényes Konyhaszekrény Lara 40d 3s Bb Mdf Fehér fényes

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Kanapé Kaja II Monolith 85
90 913 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Konyhaszekrény STILO fehér mat/fehér 30g-72 1f
26 522 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Ágy bükk LK109–160x200 konyak
224 298 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
SCORPION szürke mangó íróasztal 100cm
66 390 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Brutus bambusz roló natúr, 100 x 160 cm
8 245 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Szekrény COUNTRY 1 180 bílý
248 869 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
GLISSY ART nagy arany 2 részes virágtartó szett
31 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Szőnyeg Floyd 0.67/1.2 1 LY6 C
5 812 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Csaptelep mosdókagylóhoz Moza Black
37 048 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Roló 42/150 K818
2 727 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Lámpa Rózsa 2173 LW1
3 897 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Rozsdamentes acél tál German 14 cm
465 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Vászonkép - Városok (10895CV) / 170 x 100 cm
34 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Fotótapéta - Lila virágok
9 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 19%
Öntapadó tapéta anygalka
15 140 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 20%
Öntapadó tapéta arany almás kert
62 095 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Sarokkanapé Comfivo 133 (Matana 07)
429 400 Ft
Az ár frissült 15.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben